PLÀSTIC PRECIOS LA SAFOR EN L’IES LES FOIES

PLÀSTIC PRECIOS LA SAFOR EN L’IES LES FOIES

L’IES les Foies ha participat en la campanya de recollida de joguets que l’ajuntament de Benigànim va posar en marxa a través de la tècnica de joventut i l’associació Plàstic Preciós la safor. La participació haPLÀSTIC PRECIOS LA SAFOR EN L'IES LES FOIES 1 consistit en ser punt de recollida de les joguines a les que volem donar una nova vida.

 

La campanya ha tingut una vessant solidària i altra de conscienciació ja que l’associació “plasticprecios la safor” selecciona els joguets que estan en bon estat per a fer-los arribar als qui més els necessiten i els joguets de plàstic vells o trencats es reciclen per a fabricar nous productes de decoració nadalenca. Aquests productes els dona a Caritas de Benigànim per a que els repartisca.

PLÀSTIC PRECIOS LA SAFOR EN L'IES LES FOIES 2PLÀSTIC PRECIOS LA SAFOR EN L'IES LES FOIES 3

Acompanyant a la campanya, l’associació Plàstic Preciós la safor ens ha ofert un taller de reciclatge en 3D, patrocinat també pel servei municipal de Joventut, en el que l’alumnat ha presenciat un exemple d’economia circular en el que una botella de plàstic usada acaba sent un producte dissenyat i executat per a impressora 3D, com es mostra en aquest enllaç.

 

https://www.youtube.com/watch?v=LBd3AbG0OPA

 

En la segona part del taller, els participants han confeccionat un objecte en plàstic reciclat amb un bolígraf 3D.PLÀSTIC PRECIOS LA SAFOR EN L'IES LES FOIES 4PLÀSTIC PRECIOS LA SAFOR EN L'IES LES FOIES 5

Ha estat genial!!!

Deixa un comentari