DEL CICLE SUPERIOR A DINAMARCA

DEL CICLE SUPERIOR A DINAMARCA

Compartint la meua experiencia

El meu nom és Rocio Orts i durant el curs 2020 – 2021 he cursat el segon curs del grau superior d’Administració i Finances a l’IES les Foies de Benigànim.

La meua intenció inicial era fer el mòdul d’FCT a Europa igual que vaig fer en el grau mitjà, però en aquest cas, la situació provocada per la COVID-19 no ho ha permès.

Tenia clar que volia fer un grau universitari i que volia viure l’experiència d’eixir a Europa altra vegada.

Vaig buscar informació sobre les universitats de diferents països i les possibilitats que tenia d’entrar a elles, en una de les pàgines web vaig trobar un article que parlava sobre Dinamarca i les seues universitats. Em va resultar l’opció que més s’adaptava a mi i vaig seguir investigant.

Uns mesos després ja estava traduint tots els documents que necessitava i escanejant papers per a poder fer la preinscripció i poder optar a una plaça (gràcies a Esteban perquè els documents els va traduir ell), jo no tenia cap esperança d’entrar fins que unes setmanes més tard em van enviar un correu confirmant-me la meua plaça en la UCL.

Encara estic en el procés d’arreglar papers i trobar allotjament però en moltes ganes de començar el curs.

Per a finalitzar m’agradaria que paràreu a pensar que esteu fent i on vulgueu arribar, el no ja el tingueu i no costa res esforçar-se un poc més pel que t’agrada, no deixeu passar cap oportunitat per molt que cregueu que és impossible perquè a voltes les coses funcionen.

1 comentari a “DEL CICLE SUPERIOR A DINAMARCA”

Deixa un comentari