General

Publicat en diciembre 6th, 2016 | per Soledad Vilar

0

Christmas Card Exchange

Christmas is coming! Within this new technological age, we have been missing the use and custom of posting Christmas Cards. This is why we thought of recovering this moving tradition as an international project involving our Erasmus+ partners’ schools.

Last year, we began a Christmas Card exchange with different countries and it was AMAZING !! The idea is to ask our students to handmake original Christmas Cards using the English language and our official languages. Then, we will select some of them and send them to our partners’ schools. Finally, we will display all the cards, ours all the schools’ cards which will have been sent to us, in a public exhibition in our school Hall. 

This is a european project and the schools involved are ISISS G. Galilei, Poppi, Italy; Zespol Placowek Oswiatowych w Kamienieu, Kamien, Poland and Xanthi Secondary School, Greece. 

 

El nadal ja està ací! Aquest any a l’IES Les Foies hem decidit fer un concurs de postals de nadals amb els nostres alumnes. La idea és que reprenguen el gust per l’escriptura a mà i també el treball col·laboratiu doncs com es pot vore a les imatges, la construcció de l’arbre de nadal on seran exhibides al hall del centre s’està fent entre tots, profes i alumnes de diversos cursos.

Aquest concurs és internacional ja que forma part del nostre projecte Erasmus+ KA101 Opening Doors, i que ens serveix per a treballar conjuntament amb els nostres centres socis a Polònia i Itàlia. 

De moment això és tot ja que després d’aquest dia de descans, seguirem treballant per acabar l’arbre i exhibir les postals de nadal a partir de divendres. La setmana que ve, afegirem les dels nostres socis europeus quan ens arriben! 

És un projecte europeu i a més del nostre centre, estan implicats ISISS G. Galilei, Poppi, Itàlia; Zespol Placowek Oswiatowych w Kamienieu, Kamien, Polònia i Xanthi Secondary School, Xanthi, Grècia. 


Sobre l AutorTornar dalt ↑